Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/postwin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-private-content-pro/lib/Drewm/MailChimp.php on line 35 Posted 4 - 24 februari 2020 - PostWin

Posted 4 – 24 februari 2020

Bij 1 maart 2020 maart 5th, 2020 Nieuws & Agenda

Posted 4 – 24 februari

Items:

  • Retailer van het jaar 2019
  • Beschadigde en/of lekkende zending
  • Dichtbinden van postzakken pouvez trouver sur cette page
  • Hou je pakketten opslag opgeruimd
  • Legitimeren: wanneer wel/niet
  • Adviseer de klant bij het verzenden van een pakket
  • Welke post geef je als eerste mee met de chauffeur?

Posted 4 – 24 februari 2020-DEF-LR

Reageer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetsite (www.postwin.nl). Door deze internetsite te benaderen, bezoeken en/of via deze internetsite informatie te raadplegen en/of gebruiken, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Postwin er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Postwin niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze internetsite beschikbaar wordt gesteld. Postwin is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzigingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Postwin geen controle heeft. Postwin aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.