Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/postwin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-private-content-pro/lib/Drewm/MailChimp.php on line 35 Algemene Ledenvergadering PostWin maandag 13 november 2017 - PostWin

Algemene Ledenvergadering PostWin maandag 13 november 2017

Bij 19 september 2018 november 27th, 2018 Nieuws & Agenda


Algemene Ledenvergadering PostWin

Datum: maandag 13 november 2017

Aanwezig namens het bestuur:

Hein van Baalen, voorzitter (EFC Breda)

Rinus Rijnbergen, penningmeester (PostNL)

Floris Sanders (Sanders Retail Groep Oss)

Chris Bekker, secretaris (Gelukszaak Bekker Heemskerk)

Annemieke Hendriks (Hendriks Kantoorboekhandel Sint Anthonis)

Elvire Hermens (PostNL)

Afwezig:

Peter Emmen (Van Dijk en Hees Den Bosch) met kennisgeving

De rest van het bericht is alleen toegankelijk voor leden.

 

 

Reageer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetsite (www.postwin.nl). Door deze internetsite te benaderen, bezoeken en/of via deze internetsite informatie te raadplegen en/of gebruiken, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Postwin er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Postwin niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze internetsite beschikbaar wordt gesteld. Postwin is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzigingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Postwin geen controle heeft. Postwin aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.