Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/postwin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-private-content-pro/lib/Drewm/MailChimp.php on line 35 Nieuwsbrief PostWin juni 2017 - PostWin

Nieuwsbrief PostWin juni 2017

Bij 3 november 2017 november 27th, 2018 Nieuws & Agenda

Beste Collega’s

Bijgaand het laatste nieuws over uw PostWin vereniging;
Op 12 juni heeft er weer een Bestuursvergadering en een thema bijeenkomst Up- en Cross sell
plaatsgevonden in Den Bosch. Voorafgaand aan deze thema bijeenkomst heeft het PostWin bestuur
vergaderd en enkele bijzonder punten van aandacht van de vergadering van 12 juni waren;

De rest van het bericht is alleen toegankelijk voor leden.

Reageer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetsite (www.postwin.nl). Door deze internetsite te benaderen, bezoeken en/of via deze internetsite informatie te raadplegen en/of gebruiken, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Postwin er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Postwin niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze internetsite beschikbaar wordt gesteld. Postwin is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzigingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Postwin geen controle heeft. Postwin aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.