Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/postwin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-private-content-pro/lib/Drewm/MailChimp.php on line 35 Nieuwsbrief PostWin oktober 2017 - PostWin

Nieuwsbrief PostWin oktober 2017

Bij 3 november 2017 november 27th, 2018 Nieuws & Agenda

Beste PostWinners,

Op 11 september jl. is een bestuursvergadering gehouden gevolgd door de sessie ´Marketing´.
Tijdens de vergadering is een aantal zaken besproken die met name te maken hebben met de
veranderende wereld om ons heen en hoe we daar als PostWin het beste op kunnen anticiperen.

De rest van het bericht is alleen toegankelijk voor leden.

Reageer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetsite (www.postwin.nl). Door deze internetsite te benaderen, bezoeken en/of via deze internetsite informatie te raadplegen en/of gebruiken, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Postwin er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Postwin niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze internetsite beschikbaar wordt gesteld. Postwin is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzigingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Postwin geen controle heeft. Postwin aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.