Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/postwin.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-private-content-pro/lib/Drewm/MailChimp.php on line 35 Posted 3 – 10 februari 2020 - PostWin

Posted 3 – 10 februari 2020

Bij 10 februari 2020 maart 5th, 2020 Nieuws & Agenda

Posted editie 3 – 10 februari 2020

PostNL retail nieuws met de volgende items:

  • Retailer van de maand december
  • Goederen versturen naar het buitenland a fantastic read
  • Aannemen verzamelenenvelop voor rouwkaarten
  • Verkoopprijs anonieme OV-chipkaart
  • Digitaal verzendbewijs
  • Een afzenderadres is verplicht op een zending met barcode
  • Uitreiken wordt sneller

Lees hier het complete bericht: Posted 3 LR

Reageer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetsite (www.postwin.nl). Door deze internetsite te benaderen, bezoeken en/of via deze internetsite informatie te raadplegen en/of gebruiken, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Postwin er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Postwin niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze internetsite beschikbaar wordt gesteld. Postwin is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzigingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Postwin geen controle heeft. Postwin aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.